Hoe schakel ik een
uitvaartbegeleider in?

Hoe schakel ik een uitvaartbegeleider in?

Als iemand is overleden, belt u eerst de dokter. Hij of zij moet de dood vaststellen. Daarna kunt u mij bellen. Dat kan 24 uur per dag. Ik kom naar u toe en dan bespreken we in alle rust wat er moet gebeuren.

Gemiddeld zijn er vijf dagen om de uitvaart en alles er omheen te regelen. Dat lijkt kort en de dagen rond een uitvaart kunnen inderdaad hectisch zijn. Toch hoeft u niet over alles meteen een beslissing te nemen. Er is tijd genoeg om bijvoorbeeld een kist of een mand uit te kiezen en om muziek uit te zoeken voor de uitvaart.

Ik neem u bij de hand en leid u door die moeilijke, maar vaak ook bijzondere dagen. Met elkaar zullen we de begrafenis of crematie in de loop van de dagen op een natuurlijke manier steeds verder invullen.

Ik werk samen met Annelies Boekholt van Puur Uitvaartbegeleiding uit Nootdorp. Wij kennen elkaar van de opleiding en hebben dezelfde werkwijze.